TALLER STOP MOTION

LYONA IVANOVA (19-20 OCTUBRE)

Portades_Tallers_2019-04.jpg
 
 

TALLER STOP MOTION

El taller consistirà en aprendre la tècnica de l’Stopmotion, una tècnica d’animació totalment artesanal en la que foto a foto i animant els elements es crea la sensació de moviment. En el taller dissenyarem i construirem decorats, personatges i atrezzo per a continuació animar-los per tal d’obtenir com a resultat una petita peça d’animació.

Aquest taller va dirigit a persones relacionades amb el món de les arts visuals, i a les persones interessades a tenir un apropament a aquesta disciplina, experimentant una estada creativa en un entorn natural.

LYONA IVANOVA

Lyona és una artista multidisciplinària famosa sobretot per la seva faceta de directora de videoclips per coneguts grups de música com Love of Lesbian, Lori, Meyers, Amaral o Sidonie, entre d'altres. El seu treball ha estat molt elogiat per la seva sorprenent posada en escena i la seva frescor i s'ha convertit en tot un referent en el món de la música. La seva imaginació per explicar una història que commou i atrapa a l'audiència l'ha portat a ser la directora dels millors videoclips dels grups musicals més actuals.

 
 
 

Fundació La Plana

Santa Maria d’Oló (Barcelona)