TALLER HUMOR GRÀFIC

MERCROMINAH (13-14 JULIOL)

Portades_Tallers_2019-02.jpg
 
 

TALLER HUMOR GRÀFIC

El taller d'humor gràfic és un taller d’il·lustració a càrrec de la nostra artista convidada, Mercrominah. El tema principal d'aquest taller serà l'humor, que servirà per desenvolupar el teu enginy i creativitat de forma divertida i desenfadada. Un dels objectius més importants serà perdre la por a crear i plasmar idees per tal de poder compartir-ho amb el món.

A través d'exercicis ràpids de dibuix, vinyetes, els participants desenvoluparan la seva creativitat i habilitats, basant-se en les idees sorgides d'exercicis que es plantejaran de forma dinàmica.

Aquest taller està dirigit a totes les persones majors de 18 anys, que vulguin gaudir de l'humor i la creativitat.

MERCROMINAH

Mercrominah és el nom sota el qual s'amaga Ana Jiménez, una il·lustradora de Vilafortuny (Tarragona) que, després de instal·lar-se a Suècia per obligacions laborals ha trobat la inspiració en el fred. "Després de començar de zero, en una introspecció personal", explica ella mateixa. Del canvi de temperatura ha sorgit el seu alter ego, un personatge que no té cap problema a passar-se els diumenges jugant a la PlayStation o traient a la llum les pitjors diferències de les cultures nòrdica i mediterrània en què es mou en el seu dia a dia.

 
 
 
 

La Rectoria de Vallcàrquera

El Figaró-Montmany (barcelona)