TALLER IL·LUSTRACIÓ

Roger Olmos (29-30 juny)

Portades_Tallers_2019-01.jpg
 
 

L’EXPRESSIÓ DE L’INVISIBLE

El taller d'il.lustració amb Roger Olmos consistirà en una immersió creativa en diferents pràctiques il·lustratives, que permetin centrar l’atenció dels participants i ampliar la seva mirada artística. El principal objectiu és la recerca del caràcter, inquietuds i motivacions pròpies, per tal de crear un relat personal a través de la il·lustració i el propi imaginari personal.

Aquest taller va dirigit a persones relacionades amb el món de la il·lustració, i a les persones interessades a tenir un apropament a aquesta disciplina, experimentant una estada creativa en un entorn natural.

ROGER OLMOS

Nascut a Barcelona un 23 de desembre de 1975, va començar a donar els seus primers passos com a aprenent d’il·lustrador científic en un projecte de l’Hospital de Barcelona. Al cap de 4 anys, ingressa a l'escola Llotja Avinyó on es va especialitzar en il·lustració infantil. L'any 1999 va ser seleccionat a la fira de Bolonya, on va contactar amb la primera editorial que va publicar el seu primer àlbum, dos anys més tard va tornar a ser seleccionat i li van donar el seu primer premi, White Raven. També li han concedit el Premi Llibreter (2006) i el Premi Lazarillo (2008). Fins al dia d'avui ha publicat més de trenta títols, cobertes de llibres i ha col·laborat en el món de la premsa, publicitat i televisió.

 
 
 
 

La Rectoria de Vallcàrquera

El Figaró-Montmany (Barcelona)

Servei de transport gratuït des de l'estació de tren de Figaró fins a la casa.